1. STANDAARD
  Onze basis interieurreiniging. Het volledige interieur inclusief de kofferruimte worden grondig gestofzuigd, de ramen streepvrij afgeleverd en het dashboard wordt gereinigd.

  Prijs vanaf € 28

 2. FULL INTERIOR STOF
  Uw interieur terug in absolute showroomstaat, inclusief een dieptereiniging van uw stoffen interieur voor het verwijderen van allerlei soorten vlekken. Tevens worden ook alle kunststof en vinyl onderdelen gevoed en beschermd.

  Prijs vanaf € 110

 3. FULL INTERIOR LEDER
  Uw interieur terug in absolute showroomstaat, inclusief een lederbehandeling voor uw lederen interieur. Alle leder wordt grondig gereinigd en opnieuw gevoed. Tevens worden ook alle kunststof en vinyl onderdelen gevoed en beschermd.

  Prijs vanaf € 110

 4. Dieptereiniging van uw dakhemel voor het verwijderen van vlekken, verkleuringen en geurtjes .

  Prijs vanaf € 75

* De aangegeven prijzen zijn slechts richtprijzen, deze worden in samenspraak met ons volledig op uw eigen behoeften en wensen afgestemd.

 1. CLAY& WAX / NEW CAR
  Het ultieme glans- en beschermpakket voor uw wagen,  ideaal voor nieuwe of weinig beschadigde autolakken. D.m.v. het clayen van de laklaag verwijderen wij alle (verkeers)contaminatie (zoals: teer, hars, insectenresten, …) die men met een gewone wasbeurt niet weg krijgt. Dit met een perfect gladde, egale en zuivere laklaag als resultaat. Tot slot brengen we nog een lakverzegeling aan in de vorm van een hoogwaardige carnauba wax en/of sealant, dit voor een extreme reflectie en langdurige bescherming van uw autolak. Ook de banden, velgen en alle kunststof onderdelen krijgen een opfrisbeurt.  

  Prijs vanaf € 140

 2. RAPID
  De snellere, doch efficiënte opfrisbeurt van uw autolak. Ook hier wordt de wagen na het wassen eerst zorgvuldig geclayed om vervolgens te worden gesimoniseerd d.m.v. een hoogglanspolish. Niet alleen wordt uw laklaag zo opnieuw gevoed en beschermd, ook worden kleinere krasjes opgevuld en ontstaat een mooie, diepe glans. Als uw wagen veel of diepere krassen heeft raden wij aan om te opteren voor een volledige lakcorrectie (POLISH & WAX pakket). Ook de banden, velgen en alle kunststof onderdelen krijgen een opfrisbeurt.

  Prijs vanaf € 140

 3. POLISH & WAX (lakcorrectie)
  Uw wagen in meer dan showroomstaat dankzij ons lakcorrectie pakket. Ook hier wordt de wagen na het wassen eerst zorgvuldig geclayed. Hierna voeren we in meerdere stappen een lakcorrectie uit om zo defecten (zoals: krassen, matte vlekken, oxidatie, …) uit de lak te polijsten. Tot slot gaan we de laklaag verzegelen d.m.v. een hoogwaardige carnauba wax en/of sealant. Deze bieden een extreme reflectie en langdurige bescherming. Ook de banden, velgen en alle kunststof onderdelen krijgen een opfrisbeurt.

  Prijs vanaf € 290

 4. VELGEN
  Laat uw velgen en banden blinken als nieuw.

  Prijs vanaf € 40

 5. MOTORRUIMTE
  Het vaak vergeten onderdeel tijdens het poetsen van de wagen, het hart van uw wagen net zoals nieuw als kers op de taart.

  Prijs vanaf € 40

* De aangegeven prijzen zijn slechts richtprijzen, deze worden in samenspraak met ons volledig op uw eigen behoeften en wensen afgestemd.

 1. FULL CAR DETAIL
  Ons ultieme all-in-one pakket, uw wagen net zoals of zelfs beter dan toen hij van de dealer kwam.  

  Prijs vanaf € 365

 2. VOLLEDIGE BEHANDELING OP MAAT
  Ook een volledige behandeling op maat, volledig afgesteld op uw eisen en wensen is mogelijk. Tevens bieden wij u ook graag een onderhouds-plan aan voor uw voertuig, zo blijft deze steeds beschermd en in topconditie.

  Prijs op aanvraag

 3. VERWIJDERING BELETTERING / RECLAME
  U kan bij Rapid CarCare ook terecht voor het verwijderen van belettering of reclame van uw voertuig.

  Prijs op aanvraag

 4. CAR WRAPPING / BELETTERING / BESTICKERING
  Ook car wrapping of belettering en bestickering van uw voertuig is mogelijk bij ons.

  Prijs op aanvraag

* De aangegeven prijzen zijn slechts richtprijzen, deze worden in samenspraak met ons volledig op uw eigen behoeften en wensen afgestemd.

Onderhoudsplan voor bedrijven

Graag bieden wij onze professionele detailing service ook aan bedrijven aan. Elk bedrijf dat gebruik maakt van bedrijfswagens, leasewagens, fleetowners, garagehouders, verkoop van nieuwe en/of tweedehands wagens, … Kortom ons uitgebreide en professionele dienstenaanbod laat al uw wagens er weer piekfijn uitzien.

Wat kan RAPID CAR CARE voor u betekenen?

Wij geven uw fleet- en bedrijfswagens een (periodieke) detailing beurt, zowel het interieur als het exterieur van de wagen laten we terug als schitteren nieuw. Tevens zorgt dit natuurlijk ook voor een goede indruk en imago bij al uw klanten en leveranciers. Kortom reconditioneren van wagens naar showroomstaat zit ons in de vingers.

Niet alleen voor een detailing beurt kan u beroep doen op onze diensten. Ook een interieur en exterieur reiniging van uw fleet- en bedrijfswagens behoren tot ons uitgebreide dienstenaanbod. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld een periodiek onderhoudsplan voor uw wagenpark aanbieden. Zoals een wassing door onze wasstraat gekoppeld aan een standaard interieurreiniging. Uiteraard tegen uiterst scherpe prijzen en dit natuurlijk in samenspraak met u. Zo maakt u met uw wagen steeds een verzorgde indruk en verlichten wij hierdoor een deel van uw werk. Tevens beschikken wij ook, in onderling overleg, over een ‘haal- en brengservice’.

Natuurlijk kunnen ook autohandelaars en garagehouders beroep doen op onze diensten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld al uw wagens volledig showroom klaar maken. Heeft u echterspecifieke vereisten of wensen betreffende uw wagenpark, dan vullen wij bij RAPID CAR CARE die uiteraard zeer graag in.
Voor meer info: contacteer ons


* De aangegeven prijzen zijn slechts richtprijzen, deze worden in samenspraak met ons volledig op uw eigen behoeften en wensen afgestemd

Neem gerust contact met ons op voor meer info !