RAPID CarWash biedt u 3 verschillende wasprogramma’s aan.
 1. TOP WASH

  Manuele intensieve voorwas, hogedruk, onderbodemwas, wassen, polish, machinaal drogen & manuele afwerking.

  Prijs : € 15
  (SUV + € 1)

 2. TOP WASH XL

  Manuele intensieve voorwas, hogedruk, onderbodemwas, wassen, polish, machinaal drogen & manuele afwerking + TEFLONBEHANDELING (RAINX)

  Prijs : € 17

 3. TOP WASH XXL

  Manuele intensieve voorwas, hogedruk, onderbodemwas, wassen, polish, machinaal drogen & manuele afwerking + TEFLONBEHANDELING (RAINX) + inpolieren van polish voor een diepere glans en extra bescherming

  Prijs : € 19

Wat houdt een Manuele intensieve voorwas in ?

Innevelen, afspuiten onder hoge druk, manueel inzepen.
De velgen worden alsook behandeld met een speciaal product.

* STOFZUIGEN IS GRATIS INBEGREPEN IN ELKE WASBEURT !

 1. RAPID CarWash biedt zijn klanten een voordelige formule met abonnement aan. U verliest ook geen tijd, want de betaling verloopt makkelijker omwille van uw abonnement.

  1. 5 kopen –> 5% korting

  2. 10 kopen –> 10% korting

 1. Voor het onderhoud van uw wagen:

  • Wrijf nooit met gelijk wat over een droge carrosserie. Verwijder nooit al krabbend teervlekken, insectenresten of vogeluitwerpselen.
  • Verwijder zo snel mogelijk industriële neerslag en roetdeeltjes; brandstof,olie,rem-koelvloeistof;insectenresten en uitwerpselen van vogels; strooizout, sneeuw en modder (vooral onderaan en in de wielkasten); plantaardige neerslag ( sappen , bladeren, boomhars), neerslag van zilte lucht (aan zee), druppels uit een betonnen zoldering of uit welfsels. Het verwijderen van deze zaken dient te gebeuren met professionele producten.
  • Vermijd zo mogelijk te parkeren onder bomen. De lak kan worden aangetast door sappen, bladeren en hars.
  • Vermijd morsen met brandstof, rem-en koelvloeistof en allerlei zuren. De lak kan worden aangetast en in sommige gevallen zijn oorspronkelijke kleur verliezen.
  • Zitten er aan de buitenkant van uw auto accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd? Of hangt er iets los? Overleg dan altijd even met een medewerker.
  • In de winter geen ijskrabber gebruiken , laat onherroepelijk sporen na.

Om aan de negatieve invloed van straatvuil te ontsnappen, dient je auto uiterlijk om de twee tot drie weken gewassen te worden, en bij voorkeur in een carwash met textieldoeken.

Wanneer je dit zelf doet, zal je onvermijdelijk krassen op de carrosserie maken.
Dus waarom dan geen beroep doen op RAPID CarWash ???

Neem gerust contact met ons op voor meer info !